Julkaistu , julkaisija

Arvostelussa: Sinterit Lisa Pro

Top3DShop-sivusto on julkaissut todella kattavan arvostelun Sinteritin uusimmasta Lisa Pro SLS -3D-tulostimesta

Arvostelussa käydään läpi aluksi tulostimen teknisiä tietoja ja ominaisuuksia, jonka jälkeen listataan tulostimen pakkauksen sisältö. Arvostelussa on ilmoitettu tulostimen perustarvikkeet ja lisäksi suosittelemme hankkimaan myös materiaalin suodatus- ja sekoitusaseman. Aseman avulla tulostuskakun ylimääräinen tulostusmateriaali voidaan helposti ottaa talteen ja uusiokäyttöön.

Arvostelussa kerrotaan Sinteritin tähtäimestä olla edullinen ja helposti lähestyttävä SLS-tulostin. Tämä arvio on meidänkin mielestä hyvin osuva ja jatkaa vastaavalla radalla esimerkiksi edustamiemme Ultimakerin ja Formlabsin -tulostimien kanssa.

Uutena lisänä vanhaan Lisa-malliin verrattuna Lisa Pro:ssa on kaasujärjestelmä mikä mahdollistaa typen käytön. Typellä syrjäytetään tulostuskammiossa oleva happi, joka mahdollistaa PA11 Onyx -materiaalin käytön. PA11 on kestävempi ja jäykempi mitä perinteinen PA12.

Lisa Pro:ssa on mahdollista käyttää useaa eri materiaalia, mutta Top3DShop:n testeissä keskitytään käyttämään PA12:ta. Testitulosteita on useampia ja niitä verrataan Shining3D EP-P3850 ja EOS Formiga P100 -3D-tulostimilla tehtyihin referenssimalleihin. Testit ovat todella kattavat ja niissä haetaan eroja tulostimien tuottamiin mittavirheisiin.

Lopuksi arvostelussa käydään läpi tulostusprosessi mihin kuuluu 3D-mallin tuominen viipalointisovellukseen sekä itse kappaleen tulostus vaihe-vaiheelta.

Tämä arvostelu on yksiä kattavimpia tulostinarvosteluja mitä olemme itse nähneet ja suosittelemmekin käydä lukemassa sen kokonaisuudessaan Top3DShop.com:n sivustolta:

https://top3dshop.com/blog/rewiews/sinterit-lisa-pro-reviews

Kommentit: 0
Lisätietoja:: Arvostelu, SLS, lisa, lisa pro, pa11, pa12, sinterit

Vain rekisteröidyt käyttäjät voivat jättää kommentteja.
Kirjaudu sisään ja jätä kommentti Rekisteröidy heti