Julkaistu , julkaisija

Formlabs Form Wash L & Cure L

Formlabs julkaisi User Summit 2021 tapahtumassa uudet jälkikäsittelylaitteet

Tapahtumassa esiteltiin uudet Formlabsin jälkikäsittelylaitteet, jotka täydentävät Formlabsin isompia 3L ja 3BL tuotteita. Nyt julkistettuja suurempia jälkikäsittelylaitteita voi käyttää myös yhdessä useamman pienemmän Formlabs tulostimen kanssa. Automatisoidut laitteet on suunniteltu tehostamaan mahdollisimman paljon jälkikäsittelyn työnkulkua. Näiden laitteiden myötä pystytään hyödyntämään täysmittaisesti Form 3L ja 3BL:n tuotantokapastiteetti.

Form Wash L

Formlabs Form Wash poistaa jäännöshartsin tulostuksen jälkeen. Isompi Form Wash L on lattialle asennettava malli, toisin kuin pienempi Form Wash, jonka pystyi sijoittamaan työtasolle. Pesuriin menee yksi L-tankki täysimittaisen tulosteen kanssa tai kaksi kappaletta Form 3 -tankkeja. Nyt julkaistussa Wash L:ssä on irroitettava kori, joka mahdollistaa erillisten kappaleiden pesun.

Form Cure L

Formlab Form Cure viimeistelee kovettumisprosessin. Cure L:ssä on irroitettava lasinen pyöritysalusta, joka on helppo puhdistaa. UV-valaistuksen lisäksi laitteessa on normaali valkoinen valo, joka auttaa havainnoimaan kappaletta kovetuksen ollessa pois päältä. Pienemmän Form Curen löydät verkkokaupastamme tästä linkistä.

Molemmista jälkikäsittelylaitteista löytyy WIFI-yhteys, jonka avulla onnistuu esimerkiksi laitteiden ohjainohjelmistojen päivitys. Lisäksi molemmat laitteet ovat saaneet FDA-hyväksynnän ja ISO 13485 -sertifikaatin eli laitteita voi käyttää yhdessa bio- ja hammaslääketieteen sovellutusten kanssa. Asiakkaat, jotka ovat ostaneet Form 3L tai Form 3BL ennen 27.10.2021 ovat oikeutettuja 200€ alennukseen

Laitteiden toimitukset on luvattu alkavaksi Q1/2022.

Hinnat ja tarkemmat tuotetiedot päivittyvät lähipäivinä verkkokauppaamme!

 

Kommentit: 0
Lisätietoja:: 3L, 3bl, Form, Formlabs, SLA, cure, cure l, form 3lb, form3l, wash, wash l

Tämä viesti on suljettu. Siihen ei voi enää lisätä kommentteja.