Julkaistu , julkaisija

Formlabs uutuudet!

Formlabs julkaisi juuri CES-messuilla ison joukon tuoteuutuuksia

Form 3+ ja Form 3B+ SLA-tulostimet

Sovellus

Formlabs on päivittänyt Form 3 SLA-tulostinlinjastonsa toimivuutta. LPU:n ohjauselektroniikan ja -mekaniikan ansiosta uudet +-mallit ovat tarkempia, entistä luotettavempia ja 20-40% nopeampia. Hartsin lämmitysjärjestelmä on myös päivitetty, joten tulostukset alkavat aiempaa nopeampaa.

Ja mikäli olet hankkinut Form 3 tai Form 3B -tulostimen lähiaikoina voi olla että nykyinen tulostimesi on jo saanut nämä päivitykset. Voit tarkistaa onko tulostinmallisi +-malli koneen takaa löytyvästä tyyppikilvestä:


Uudet mallit sisältävät pienen +-ikonin tyyppikilven vasemmassa alareunassa.

Formlabs Build Platform 2

Uusi version kaksi tulostusalusta tulee vaihtoehtoisena lisäosana aiemman version rinnalle. Erikoisuutena tälle alustalle on sen teräksestä valmistettu lisäosa, jonka avulla osat voidaan irroittaa ilman työkaluja. Tämä uusi tulostusalusta on yhteensopiva myös vanhempien Form 2 -tulostimien kanssa. Uusi tulostusalusta nopeuttaa ja helpottaa merkittävästi osien jälkikäsittelyprosessia.

Tuote verkkokaupassamme: http://www.3d-tulostus.fi/Formlabs-tulotusalusta-V2

Formlabs ESD-hartsi

Kauan toivottu ESD-materiaali on nyt viimein saatavilla myös SLA-tekniikalle. Kyseessä on ensimmäinen Formlabsin materiaali, joka poistaa turvallisesti haitallisen sähkövarauksen. ESD- resiini virtaviivaistaa elektroniikan valmistusprosesseja lisäämällä tuottavuutta, parantamalla toiminnan tehokkuutta ja lyhentämällä tuotannon ylösajoaikaa. Uusi ESD-resiini kehitettiin kestämään tiukkoja valmistusolosuhteita. Se kestää erinomaisesti mekaanista rasitusta, joten se on täydellinen valmistusmateriaali elektroniikkateollisuuden työkaluvalmistukseen. ESD- resiiniä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi seuraaviin käyttökohteisiin:

  • Työkalu- ja kiinnityselektroniikan valmistus
  • Kustomoitujen lokeroiden ja komponenttien valmistus 
  • Antistaattiset prototyypit ja lopputuotekomponentit

Tuote verkkokaupassamme: http://www.3d-tulostus.fi/Formlabs-ESD-resiini

Mikäli teillä on kysyttävää niin asiakaspalvelumme on teitä varten!

Keijo Johansson
keijo_johansson

Kommentit: 0
Lisätietoja:: 3+, 3B+, BP2, Build Platform 2, ESD

Tämä viesti on suljettu. Siihen ei voi enää lisätä kommentteja.