Ultimaker S5 Air Manager

Varastossa. Nopea toimitus.

695,00


Mahdolliset toimitustavat: Nouto varastosta, Lähettipalvelu (pääkaupunkiseutu), Kulj. työpaikalle (Express-paketti), Postipaketti (Pakettiautom./postista), Kotiinkuljetus (Posti Kotipaketti 21), Toimitus muihin EU-maihin, Express-rahti, Parcel Connect, VAT free Parcel Connect, Matkahuolto, Rullakkokuljetus, Tulostimen postitus

Air Manager on Ultimaker S5-tulostimelle suunniteltu, ilmanpuhdistimella varustettu kotelointi, jonka tehokkaat EPA-suodattimet keräävät jopa 95% mikropartikkeleista. Se on erittäin tärkeä jos tulostinta käytetään yleisissä tiloissa jossa ei ole kohdepoistoa ilmalle. Sen avulla saadaan pidettyä myös tulostimen sisällä oleva ilma lämpimämpänä suhteessa tulostusalustaan, joka vähentää kappaleiden lämpövääristymiä.

Kotelointi säätää tuuletusta automaattisesti tulostettavan tulostusmateriaalin vaatimusten mukaisesti*, jotta sen kanssa voidaan taata hyvä tulostusjälki kaikille materiaaleille ilman erillistä asetuksien hakemista ja jotta haitallisista partikkeleista päästään eroon mahdollisimman tehokkaasti.

*Ultimakerin omien ja Curasta löytyvien kolmansien osapuolten materiaaliprofiilien kanssa

Selaa myös nämä tuoteryhmät: 3D-tulostimet, Ultimaker, Tarvikkeet, Ultimaker tuotteet, Ultimaker tarvikkeet