Formlabs Draft V2

Ei tällä hetkellä varastossa. Tuote toimitetaan 10-päivän kuluessa

135,00


Mahdolliset toimitustavat: Nouto varastosta, Lähettipalvelu (pääkaupunkiseutu), Kulj. työpaikalle (Express-paketti), Postipaketti (Pakettiautom./postista), Kotiinkuljetus (Posti Kotipaketti 21), Toimitus muihin EU-maihin, Express-rahti, Parcel Connect, VAT free Parcel Connect, Matkahuolto, Rullakkokuljetus, Tulostimen postitus, Sinterit rahti ja kuljetuslaatikko, Formlabs 3L & Fuse toimitus

Formlabs Draft V2 resiini on 3-4 kertaa standardiresiinejä nopeammin tulostuva resiini. Tämä resiini on erityisesti suunnattu tuotesuunnittelijoille ja insinööreille, joille nopea kappaleen valmistuminen on tärkeämpää kuin sen mekaaniset ominaisuudet.

Verrattuna aiempaan V1 resiiniin voidaan uutta V2 resiiniä tulostaa myös 100 ja 200 mikronin kerrospaksuudella. Voit siis halutessasi saada myös yksityiskohtaisempia tulosteita nopeasti. Lisäksi uusi Draft V2 on yhteensopiva myös hammaslääketieteen käyttöön esimerkiksi hammasoikomismallien luomiseen. Voit tulostaa yhden hammasmallin noin 16min (+5min jälkikovetus) aikana.

Resiiniä ei tarvitse kovettaa UV-valossa tulostamisen jälkeen, mutta se on suositeltavaa.

Tuotteen lisätiedot


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Formlabs tuotteet, Tulostusmateriaalit, Formlabs, Resiinit, Meidän suosittelemat