Julkaistu , julkaisija

Formlabs uutuus - Castable Wax 40

Formlabs Castable Wax 40 on Formlabsin tuorein tulostusmateriaali. Materiaali on suunniteltu vahavaluihin ja sen avulla toteutettaviin koruihin. Materiaali sulaa ja palaa puhtaasti pois ilman laajenemista, jonka vuoksi materiaalin avulla voidaan toteuttaa paksurakenteisiakin koruja, esimerkiksi luokkasormuksia.

Materiaalin on tarkoitus toimia jo koruvalmistajan nykyisen toimintamallin kanssa, eikä siihen vaadita tulostuksen ja valukappaleen valmistamisen lisäksi ylimääräisiä työvaiheita. Formlabs on toimittanut koruvalmistajille testiin materiaalia ilman minkäänlaisia jälkikäsittelyohjeistuksia ja tämän avulla varmistaneet sen soveltuvuuden.

Materiaalin mukana julkaistiin myös version 2.1 tankki Formlabs 3 -SLA-tulostimille, joka tulee ajan saatossa korvaamaan aiemman V2 tankin. Uusi V2.1 tankki on vaadittu käytettäväksi yhdessä Castable Wax 40 kanssa.

Suosittelemme lukemaan Formlabsin vahavalujen valmistusoppaan (PDF / EN)

Tuote verkkokaupassamme: http://www.3d-tulostus.fi/Formlabs-Castable-Wax-40

Formlabs tarjoaa koruvalmistukseen lisäksi kolmea eri tulostusmateriaalia:

Castable Wax - 20% vahapitoisuudella oleva kovempi vahavaluhartsi. Tämän materiaali kestää käsittelyä paremmin ja on tarkoitettu koruihin jotka sisältävät ohuita rakenteita ja hienoa verkkoa.

 

Grey - Normaali tulostusmateriaali soveltuu hyvin prototypointiin ja sovitetestaukseen.

 

High Temp - Tämä lämpöä kestävä materiaali soveltuu raakakumista paistettujen muottien valmistukseen.

 

Kommentit: 0

Tämä viesti on suljettu. Siihen ei voi enää lisätä kommentteja.