Julkaistu , julkaisija

Leasing helpottaa laitehankintoja

Leasing on vaivaton, helppo ja huoleton tapa rahoittaa käyttöomaisuushankintoja

Olemme aloittaneet rahoitusyhteistyön One Leasing Finlandin kanssa.

Hankintapäätöstä uudesta laitehankinnasta ei kannata koskaan tehdä hätiköiden. Onhan kyseessä arvokas pääomaa sitova sijoitus. Leasing-rahoitusta kannattaa miettiä yhtenä vaihtoehtona rahoitusta suunnitellessa.

Leasing-palvelua käyttämällä yritys pystyy optimoimaan oman pääoman käytön, turvata terveen taserakenteen ja maksimoida yhtiöön sijoitetun oman pääoman tuoton. Kirjanpitolaki sallii rahoitusleasingin ja omistamisen asettamisen samalle viivalle. Yritys voi siis käsitellä rahoitusleasing- kohdetta kuten itse investoitua kohdetta niin halutessaan. Yhtä hyvin yritys voi pitää vuokrakohteen myös taseen ulkopuolella. Rahoitusleasing mahdollistaa näin valinnanvapauden kirjauskäytäntöjen suhteen sekä antaa vapauden kalustoinvestointien toteuttamiseen joustavasti ja nykyaikaisesti.

Rahoitusmuotona leasingia voi verrata vuokraan, jossa rahoitusyhtiö on rahoituskohteen omistaja ja asiakas vuokralleottaja, joka vastaa vuokrakohteen kuluista ja  kunnosta. Räätälöimme yhdessä leasingyrityksen kanssa sinulle kustannustehokkaimman ratkaisun ja tuomme joustavuutta rahoitukseen.  Voimme yhdessä suunnitella rahoituksen keston esim. 12 kuukauden  ja 60 kuukauden väliltä ja muokata kuukausierää mm. jäännösarvoa säätämällä.

Klikkaa tästä tai vaihtoehtoisesti voit olla minuun suoraan yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse.

 

Terveisin,

Suvi Lohilahti
COO, Maker3D
+358458480933
suvi.lohilahti@maker3d.fi


 

Kommentit: 0
Lisätietoja:: laitehankinta, leasing, osto, rahoitus

Vain rekisteröidyt käyttäjät voivat jättää kommentteja.
Kirjaudu sisään ja jätä kommentti Rekisteröidy heti