Julkaistu , julkaisija

Ultimaker 2+ Connect

Ultimaker on julkaissut uuden Ultimaker 2+ Connect -3D-tulostimen

Tulostin verkkokaupassamme : https://www.3d-tulostus.fi/Ultimaker-2-Connect

Ultimaker 2+ Connect on päivitetty versio vanhemmasta Ultimaker 2+:sta. Uusi Ultimaker 2+ Connect tuo suositun 2+ -3D-tulostimen yhteen Ultimaker Digital Factoryn kanssa tarjoamalla etäkäytön pilvipalvelun avulla. Tulostimen käytöstä on pyritty tekemään entistä helpompaa ja sen toimintavarmuuteen on panostettu.

Lisäksi tulostimessa on seuraavat päivitykset:

  • 2.4" värillinen kosketusnäyttö. Näytön avulla tulostimen käyttäminen on entistä helpompaa ja nopeampaa. Näyttö opastaa käyttäjää eteenpäin valinnoissa, joten aloittelevan käyttäjän on huolettomampaa suorittaa tulostimella toimia. Enää et tarvitse käytön rinnalle tietokonetta tai älypuhelinta, josta katsot ohjeet esimerkiksi suuttimen puhdistamiseen.
  • Verkkoyhteys. Voit valita käyttöösi Wifi:n tai kaapeliyhteyden, jonka avulla tulostin yhdistyy verkkoon. Voit kirjautua Ultimaker Digital Factoryyn ja käynnistää, sekä valvoa tulosteita etänä.
  • Tukevampi tulostusalustan runko. Uusi tulostusalusta vähentää tärinää joka pienentää tulostusvirheitä ja luo toimintavarmuutta.
  • Uusittu elektroniikka. Päivitetyt askelmoottorien ohjainpiirit vaimentavat askelmoottoreista lähtevää ääntä ja parantavat tulostuslaatua.

Lisäksi tulostimeen on saatavilla lisävarusteena Ultimaker S5:sta tuttu Air Manager. Air Manager vähentää tulostuksesta irtoavia hiukkaspäästöjä, sekä suojaa tulostinta epäpuhtauksilta.

Huom. - Oppilaitosetuna Ultimakerin tulostimista 8% pois hinnasta!


Tulostimen tekniset tiedot:

Terveisin,
keijo_johansson

Keijo Johansson
Maker3D - Tuki

Kommentit: 0
Lisätietoja:: 2+, 2plus, connect, digital, factory, julkaisu, ultimaker

Tämä viesti on suljettu. Siihen ei voi enää lisätä kommentteja.