Julkaistu , julkaisija

Ultimaker Metal Expansion Kit

metal_kit_uutiskuva

Ultimaker on julkistanut Metal Expansion Kit -paketin yhteistyössä BASF:n kanssa mahdollistaen nyt myös metallitulostamisen Ultimakerin S5-tulostimilla.

Metal Expansion Kit -paketti tekee metallikappaleiden 3D-tulostamisesta helpompaa ja edullisempaa. Lanseerattu tuote sisältää pääsyn jälkikäsittelypalveluihin, BASF:n Ultrafuse 17-4PH filamentin sekä BASF Forward Support Layer- tukimateriaalin, kaksi tulostusydintä; Ultimaker Print Core CC 0.4:n ja Print Core DD 0.4:n, joka on suunniteltu kestämään erityisesti kovaa kulutusta. Metal Expansion Kit:ssä on lisäksi Magigoo Pro Metal tulostusliima. Pysyviä laitteistomuutoksia ei tarvita, koska Metal Expansion Kitin mukana tulevat tulostusytimet ja materiaalit voidaan vaihtaa kuten mitkä tahansa muutkin tulostusytimet tai filamentit.

Ultimaker Metal Expansion Kit soveltuu työkalujen, jigien ja kiinnikkeiden, varaosien, prototyyppien ja komponenttien tulostamiseen. Toukokuussa julkaistussa Cura 5.0 viipalointiohjelman uusimmassa päivityksessä on optimoitu metalliosien tulostuksen mittatarkkuutta skaalaamalla kappaleet automaattisesti.

Uutisoimme tuotteesta lisää tulevien viikkojen aikana! Näillä näkymin Metal Expansion Kit tulee myyntiin heinäkuussa 2022.

Heräsikö kysymyksiä? Voit olla yhteydessä minuun suvi.harkonen@maker3d.fi tai asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@3d-tulostus.fi. Meidät tavoittaa myös puhelimitse +358102355140. 

 

Parhain terveisin,

Nimetoen1

Suvi Härkönen

Sales & Marketing

Maker3D

 

Tämä viesti on suljettu. Siihen ei voi enää lisätä kommentteja.