Julkaistu , julkaisija

UltiMaker S7

UltiMaker S7 on UltiMakerin uusin lippulaiva

Ja kyllä, UltiMakerin isolla ämmällä. Tämä M kirjaimen korostaminen viittaa Ultimakerin ja Makerbotin fuusioitumiseen. Eli Ultimaker + Makerbot = UltiMaker.

UltiMaker S7 tulee markkinoille ajatuksella missä käyttäjän ei tule tehdä laitteella muuta kuin tulostaa. Uuden mallin kanssa on keskitytty anturointiin ja automatiikkaan. Tämän avulla hyvästä tulostimesta on tehty vielä parempi. Tulostusmittojensa puolesta tulostin vastaa vanhempaa Ultimaker S5 -mallia. Ensimmäiset mieleen tulleet asiat S7:sta oli, että nyt on toteutettu niitä asioita mitkä on huomattu haittaavan S5:n kanssa työskentelyä, eikä pyritty tekemään vain isompaa tai nopeampaa tulostinta.

UltiMaker S7:n tekniset parannukset:

  • Joustava tulostusalusta - PEI-pinnoitteinen joustava tulostusalusta mahdollistaa tulosteiden irrottamisen ilman työkaluja. Lisäksi tulostusalustan kalibrointi on täysin automatisoitu ja sormisäätöruuvit on poistettu.
  • Integroitu Air Manager - S5 Pro Bundlesta tuttu Air Manager on S7:ssa kiinteästi asennettuna. Tämän avulla ilmavuodot vähenevät ja lämpötila on entistä vakaampi.
  • Tulostuspään päivitykset - Induktiivinen anturi mahdollistaa nopeamman alustan kalibroinnin ilman kontaktia. Tulostuspäässä lisäksi vuototunnistin, joka keskeyttää tulostuksen, jos kansi pääsee aukeamaan. Näiden kahden ominaisuuden avulla kappaleen alustalta irtoamisesta aiheutuvat ongelmatilanteet voidaan välttää.
  • HD-kamera - Parempilaatuinen kamera pystyy valvomaan koko tulostusalueen 1080p resoluutiolla.
  • 2.4 ja 5 GHz Wi-Fi - Uusi WLAN-sovitin on yhteensopiva uudempien Wi-Fi-reitittimien kanssa.
  • Yhteensopiva UltiMaker Material Stationin kanssa - Voit käyttää S5:sta tuttua materiaaliasemaa laajentaaksesi S7:n toiminnallisuutta usean eri materiaalin käytön kanssa.

Oma demotulostin saatiin eilen Hernesaaren toimipisteeseen ja sillä on heti aloitettu testit, jotta voimme vastata teille sen toimivuudesta kokemuksella, eikä vain myyntitekstien pohjalta. Julkaisemmekin lähitulevaisuudessa artikkelin missä käydään läpi tulostimen parannukset.

Voit alta nähdä meidän unboxaus- ja käyttöönottovideon:

Sovellus

 

UltiMaker S7 on välittömästi saatavilla ja jos teillä herää kysymyksiä, voitte ne osoittaa asiakaspalvelullemme.

Tuote verkkokaupassamme.

asiakaspalvelu@3d-tulostus.fi

 

keijo_johansson

Terveisin,
Keijo Johansson
Maker3D
keijo.johansson@maker3d.fi
+358 504352822

 

 

Kommentit: 0
Lisätietoja:: FDM, FFF, S7, ultimaker, uusi, uutuus

Tämä viesti on suljettu. Siihen ei voi enää lisätä kommentteja.