Julkaistu , julkaisija

Uusi 3D-tulostin FUSE 1 Formlabsilta!

 

 

Fuse1-uutisbanneri

Formlabs Fuse 1 laiteuutuus!

 

Odotettu laiteuutuus Formlabsilta esiteltiin tänään, ja jos jotenkin voidaan 3D-tulostusmaailmaa ravisuttaa, niin silloin on jonkun suuren luotetun laitevalmistajan julkistettava SLS-tekniikan 3D-tulostin. Formlabs teki juuri sen ja laitteen luvatut ominaisuudet hintaansa nähden ovat erinomaiset.


Valmistaja lupaa teollisuustason SLS-tekniikan 3D-tulostamista työpöydille. Laite ei ole vielä saatavilla, vaan se tulee myyntiin tämän vuoden lopulla. Näihin loppuvuonna ilmestyviin beta-koneisiin pääsee käsiksi maksamalla tuhannen dollarin varausmaksun.

Valmistajan sivut

 

Collage_Fuse1_uutinen

 

Materaali joka tekee kaiken

Nylon on täydellinen rakenteellisille, kuormittavile tai mekaanisille osille. Uuden Nylon 12 -materiaalin vetolujuus on 50 MPA:ta.

Vahva rasituksen alaisena

Ei normaalia tulostusmateriaalia, vaan nylonia, joka on erittäin kestävää ja palautuu rasituksen jälkeen muotoonsa. Materiaalin Nylon 11 murtovenymä on jopa 35%

Tulostustilavuus

Tulostustilavuus on 165 x 165 x 320 mm, eikä tarvetta ole tukimateriaaleille. Tulostuskammion voi asettaa täyteen tulostettavia kappaleita, ja tehostaa näin tulostamiseen käytettyä ajankäyttöä merkittävästi. Lisäksi vaihdettava tulostuskammio mahdollistaa uuden tulostuksen aloittamisen, heti edellisen loputtua.

Lämmönkestävyys

Nylon sopii korkean lämpötilan olosuhteisiin ja osiin, joiden tulee kestää lämpöä. Nylon 12 -materiaali taipuu vasta 154°C asteen lämpötilassa 0.45 MPA:n rasituksessa.

 

 

 

Kommentit: 0
Lisätietoja:: 3d-tulostus, Formlabs, fuse1

Vain rekisteröidyt käyttäjät voivat jättää kommentteja.
Kirjaudu sisään ja jätä kommentti Rekisteröidy heti