Drywise filamenttikuivain

Tuotenro: drywise

Toimitusaika 1-3 viikkoa

Alkaen 1 899,00


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto varastosta, Lähettipalvelu (kehä 3), Express-paketti (Kuljetus työpaikalle), Postipaketti (Pakettiautom./postista)

Drywise kuivattaa filamenttia tarpeen mukaan tulostuksen aikana, joten filamentteja ei tarvitse erikseen kuivata tai säilöä kuivakaapeissa. Sertifioidut materiaalit ja esiohjelmatut profiilit takaavat johdonmukaisen ja luotettavan kuivan materiaalin jokaisella kerralla.

Drywise helpottaa teknisesti vaativien muovien tulostamista, koska se poistaa arvailut kuivausprosessista. Älykäs kuivausteknologia hoitaa kaikki parametrit.

Riippumatta siitä, kuinka pitkä 3D-tulostusprosessisi on, Drywise varmistaa, että materiaali on johdonmukaisesti kuiva koko tulostuksen ajan. Tämä saavutetaan käsittelemällä oikea määrä materiaalia oikeaan aikaan. Tämä myös eliminoi materiaalin hajoamisen, joka tavallisesti johtuu lämpösyklauksesta.

Drywise on saatavilla kahdessa versiossa, Drywise 175 ja Drywise 285, jotka toimivat vastaavasti 1,75 mm halkaisijaltaan oleville ja 2,85 mm halkaisijaltaan oleville filamenttikeloille.

 

Ominaisuudet

  • Nopea kuivausprosessi
  • Älykkäät sensorit auttavat saavuttamaan optimaalisen kuivauksen
  • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka ohjeistaa koneen käytössä
  • Turvallinen käyttää, älykkäät sensorit sulkevat lämmittimet kun niitä ei tarvita
  • Jatkuvasti laajeneva sertifioitujen materiaalien kirjo
  • Mahdollisuus käyttää eri kokoisia filamenttikeloja

 

Linkki testattuihin materiaaleihin

Tuotteen lisätiedot

Ohjeet Lataa

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tarvikkeet, Yleiset tarvikkeet 3D-tulostukseen, UltiMaker tarvikkeet